Jalapa, 2020

Steun ons nieuwe project!

SKG heeft in oktober 2019 een nieuw projectvoorstel ontvangen voor de bouw van 2 klaslokalen, een keukenruimte, toiletruimten en meubilair voor de school Escuela Oficial Rural Mixta in Aldea San José Jalapa. 

San Jose, 

Guatemala 

Tot heden

Het project in cijfers

Geen woorden maar daden.

0

Klaslokalen

0

Leerlingen Blij

0

Opgehaald

Het verhaal.

Een aantal lokalen van de school is in zeer slechte staat, opgetrokken uit metaalplaat en adobe. Er is geen keuken; het eten wordt nu klaargemaakt in een provisorische ruimte. Bovendien is er op dit moment maar één functionerende wc voor de hele school, bestaande uit 447 leerlingen. 

Met hulp van onze partners Constru Casa en Los Niños gaan we, wanneer mogelijk, aan de slag met de bouw. Hierdoor zullen de 447 leerlingen van deze school weer behoorlijk én hygiënisch onderwijs kunnen genieten. Van het project zullen de 550 families van wie de kinderen op dit moment naar school gaan profiteren, alsmede alle toekomstige leerlingen.

Voor de fondsenwerving heeft Wilde Ganzen opnieuw steun toegezegd en zal elke euro met 50 cent vermeerderd worden.

De eerste acties zijn al gestart en we hopen zo spoedig mogelijk het totale bedrag binnen te halen!

Project
In
Beeld