Bestuur.

Samen kom je verder!

Het bestuur van Stichting Kinderprojecten Guatemala bestaat uit de onderstaande personen;

“Werkzaam als marineofficier in diverse functies in Nederland en Engeland. Samen met mijn vrouw adopteerden we in 1995 onze dochter uit Guatemala, waardoor een sterke band met dit schitterende land ontstond. Ons gezin bestaat verder uit onze zoon en pleegzoon. In 2007 hebben we met enkele enthousiaste ouders de Stichting Kinderprojecten Guatemala opgericht om te bouwen aan een betere toekomst voor de kinderen in Guatemala.”

Peter Hagedoren

Penningmeester

Als medeoprichter van SKG ben ik trots dat we de afgelopen 10 jaar meer dan 10 projecten hebben kunnen realiseren in Guatemala. Mooi om als bestuurder van deze stichting iets terug te kunnen doen voor dit prachtige maar arme land. Ik ben getrouwd met Saskia en vader van Naomi geboren in Guatemala (2000), Diana geboren in Colombia (2004) en Abreham geboren in Ethiopië (2008). Ik ben in 1993 afgestudeerd aan de Technische Universiteit Eindhoven waar ik Bedrijfskunde heb gestudeerd.  Vervolgens heb ik de bakkers-opleiding in Heerlen doorlopen en heb ik samen met mijn vrouw de bakkerij van mijn vader overgenomen.”

Paul Hendrikx

Bestuurslid

“Samen met mijn gezin woon ik in Bovenkarspel. Ik ben getrouwd met Erna en we hebben twee kinderen: Juan geadopteerd uit Guatemala (in 2000) en Saskia. Mijn gehele werkzame leven ben ik actief in de productie van bloemen- en groenten zaden. Voor diverse bedrijven reis ik naar verschillende landen in alle werelddelen. Een van de landen die ik bezoek is Guatemala. Onder andere door de adoptie van onze zoon en de contacten in Guatemala ben ik zeer begaan met de lokale bevolking.”

“Mijn werkzame leven draait om boeken en schrijvers, en mijn persoonlijke leven om familie en vrienden. Mijn man en ik adopteerden ruim twintig jaar geleden onze twee dochters uit Guatemala. Sindsdien hebben we een zwak voor dit prachtige land, en zetten we ons graag in voor een betere toekomst voor de kinderen daar.”

“Ik ben in 1995 geboren in Guatemala en sindsdien enkele keren terug geweest naar dit bijzonder land. Sinds 2017 zet ik mij actief in als bestuurslid van SKG. Verder studeer ik notarieel en fiscaal recht. In 2017 ben ik voor het laatst naar Guatemala geweest om enkele projecten te bezoeken. Trots blik ik terug op de gerealiseerde projecten en hoop in de toekomst middels SKG te kunnen blijven bijdragen aan de educatie van kinderen in Guatemala.”

Michelle Bloem

Bestuurslid

“Ik ben in Guatemala geboren (1995), in Zwitserland opgegroeid en in 2014 naar Nederland verhuisd om te studeren. Ik ben in 2018 begonnen met mijn Master’s Geneeskunde en Master’s Biomedical Sciences. Op mijn 18e heb ik door Guatemala gereisd om mijn geboorteland beter te leren kennen. Tijdens die reis heb ik een passie voor Latijnse dans stijlen ontwikkeld. Naast mijn studie ben ik momenteel dansdocente. Ik zit sinds begin 2018 bij SKG.”