Bijzondere giften.

Alle beetjes helpen.

Fiscaal voordelig schenken of SKG opnemen in uw testament? Dat kan! Indien u vragen heeft nemen wij graag contact met u op.

Bent u van plan een groot bedrag te doneren aan SKG?

U kunt kiezen voor een eenmalige schenking aan SKG. Deze is in beginsel aftrekbaar voor de inkomstenbelasting. De aftrek bedraagt maximaal 52%, afhankelijk van de hoogte en samenstelling van uw inkomen. U moet wel rekening houden met de drempel en het maximum.

Schenken met belastingvoordeel?

De Belastingdienst een deel van uw gift laten betalen? Dat kan. Als u ons vijf jaar lang met een vast, zelf gekozen bedrag steunt en dit vastlegt in een overeenkomst, is uw gift volledig aftrekbaar van de belasting.

Afhankelijk van uw inkomen krijgt u tot de helft van uw gift terug. Meer informatie hierover kunt u vinden op de website van de Belastingdienst. Uw gift is dus meer waard, zonder dat het u meer kost! Voorheen was hiervoor een notariële akte vereist, maar nu kunt u dit direct met ons regelen.

SKG in uw testament?

Wilt u iets blijvends nalaten? Neem SKG dan op in uw testament. Met een nalatenschap aan SKG draagt u bij aan de toekomst van de kinderen in Guatemala wanneer u er niet meer bent. Uw wensen en idealen kunnen wij voortzetten om zo kinderdromen uit  te laten komen. U kunt dit middels een erfstelling of legaat (of combinatie) in uw testament bewerkstelligen. Neem vrijblijvend contact op om uw mogelijkheden te bespreken.

Hoe?

Een testament laten opmaken is heel eenvoudig. U kunt daarvoor de onderstaande drie stappen volgen.