Onze gerealiseerde projecten

Als SKG concentreren wij ons op onderwijsprojecten voor de allerarmste kinderen in Guatemala. Wij stellen u graag onze projecten die wij gerealiseerd hebben in de afgelopen jaren voor zodat u kunt zien wat er gebeurt met uw donatie. Namens de kinderen van Guatemala van harte bedankt voor uw steun! 

Ook in 2018 zijn wij weer bezig om een aantal nieuwe projecten te realiseren. Ook voor deze projecten hebben wij weer uw steun hard nodig!

Project Chicaman

Omdat we in 2018 onze 10e verjaardag vieren hebben we een 10e project gelanceerd. In Chicaman bouwen we samen met hulp van onze partnerstichting Constru Casa en de bevolking twee nieuwe stenen klaslokalen voor een middelbare school bouwen waarvan 283 kinderen gebruik kunnen maken. Daarmee worden de huidige houten lokalen vervangen die niet bestand zijn tegen de regen en hitte, waardoor lessen vaak moeten uitvallen. Dit project realiseren we met de hulp van Wilde Ganzen.

In februari 2018 waren de benodigde fondsen binnen en in april is gestart met de bouw. De school is in juni 2018, tegelijkertijd met de viering van het 10-jarig lustrum van SKG, in Guatemala geoepend.

 

Voor nieuwe projecten zijn donaties nog altijd welkom. Dat kan via onderstaande link.

DONEER € 20   DONEER € 50 DONEER € 100 

 

Recente projecten

In de afgelopen tijd hebben wij als Stichting Kinderprojecten Guatemala weer een aantal mooie projecten gerealiseerd met uw steun. Het zijn vier zeer aansprekende projecten die de armste kinderen in Guatemala in staat stellen om hun toekomst te verbeteren. 

Dit zijn de projecten waar wij in 2014, 2015 en 2016 aan hebben gewerkt:

 

Alle projecten zijn inmiddels afgerond. Alledrie deze projecten realiseerden wij in samenwerken met onze lokale partners Constru Casa en Los Ninos. Daarnaast hebben wij voor alle projecten met succes een aanvraag ingediend bij onze partner Wilde Ganzen voor een co-financiering van deze mooie projecten. Dit betekent dat iedere euro die u doneert wordt vermeerderd met € 0,55 door de Wilde Ganzen.

Namens de kinderen in Guatemala van harte bedankt voor uw steun.