Nieuws over acties

Op de Koningsdagmarkt van de Vogelwijk te Den Haag heeft de familie Sillevis Smitt taarten, worstenbroodjes en drinken verkocht. De totale opbrengst van deze dag was een geweldige Euro 800. Fantastisch gedaan, familie Sillevis Smitt. Van harte bedankt!!

Op de internationale school in Den Haag zijn verschillende kleine acties gehouden, die tesamen een heel mooie opbrengst hebben opgeleverd van ca. 150 euro. Van harte bedankt voor deze mooie acties. De kinderen in Guatemala zijn jullie heel erg dankbaar hiervoor.

Op 8 juli a.s. organiseert de familie Sillevis Smitt een zomerfeest en zal daarmee geld inzamelen voor de school in Salquil Grande. Ook dit is weer een geweldige actie waarvoor hartelijke dank.

In Culemborg hebben de leerlingen van De Werfklas tijdens het oogstweekeinde begin oktober een actie op touw gezet voor onze Stichting. Tijdens dit evenement waren producten van eigen land te koop. Kinderen konden meedoen aan oudhollandse spelen, pompoenen versieren, broodjes bakken en vliegers maken. Tevens was er een restaurant en een Fair Tradekraam, waarvan de opbrengst naar onze stichting is gegaan.

De kinderen hebben het geweldige bedrag van € 1.270,00 verdiend met deze Fair Trade herfstmarkt. Daarnaast heeft de lokale stichting SCOS de opbrengst met nog eens € 2.000 vermeerderd, hetgeen tot een geweldig mooi bedrag heeft geleid, waarvoor onze hartelijke dank.

Onlangs hebben wij deze cheque in ontvangst mogen nemen. Van harte bedankt voor deze geweldige actie!! Meer foto's over deze actie kunt u hier bekijken!